Van 2 tot 9 februari is het de week tegen pesten.
 
Mendo staat voor "Met Eendracht naar De Overwinning”. Onder eendracht verstaan we niet alleen eendracht binnen één ploeg, maar ook eendracht/harmonie over de club heen: ons Mendo-gevoel. Tijdens de week tegen pesten willen de api's samen met het feestteam verder insteken op dit groepsgevoel, met een echte Mendo-Challenge
 
De api’s en het feestcomité houden een challenge tegen pesten die loopt tot en met 25 februari. Iedere ploeg krijgt dezelfde 8 opdrachten die ze samen als team kunnen maken, tijdens een training, een wedstrijd of tussen de trainingen door. Omdat het de bedoeling van de opdrachten is om groepsbevorderend te werken, zien we graag dat de hele ploeg betrokken wordt. Via foto's en filmpjes kunnen de ploegen laten weten wanneer ze een opdracht afgerond hebben: hou onze sociale media in het oog en zie hoe onze ploegen met de challenge aan de slag gaan. Ook in de kantine en de sporthal houden we een tussenstand bij. 
 
Geen challenge zonder beloning! Alle ploegen die aan de challenge deelnemen, worden beloond voor hun inspanning. En aan jullie als ouders en supporters vragen we om te blijven positief te supporteren en jullie volleyballers aan te moedigen  om de challenge aan te gaan!