Afgelopen weekend vierden we 50 jaar Mendo! We maakten ook een leuk boekje. Fysiek kan je het boekje nog krijgen op de volleybal (vraag er naar in de kantine) of bekijk het hier digitaal!

Mendo Booischot organiseert tijdens de Paasvakantie ‘Open Stagedagen’ voor meisjes van U13 en U15. Zo brengen we graag geëngageerde en gemotiveerde speelsters samen om hen te laten trainen in een professionele omkadering waarbij zij zowel van onze trainers, Didier Witvrouwen, Marijn Claes en Dries Vekemans, als van elkaar héél wat kunnen opsteken. Schrijf je snel in!

Schrijf in voor het eten: https://app.twizzit.com/v2/public/form/42402124cb6c760bcaa3b4b2ddcff3b3

Hieronder kan je regelmatig een update vinden van de tussenstanden van de challenge (laatste update: 21/2/'24 - 22:00)

Van 2 tot 9 februari is het de week tegen pesten.
 
Mendo staat voor "Met Eendracht naar De Overwinning”. Onder eendracht verstaan we niet alleen eendracht binnen één ploeg, maar ook eendracht/harmonie over de club heen: ons Mendo-gevoel. Tijdens de week tegen pesten willen de api's samen met het feestteam verder insteken op dit groepsgevoel, met een echte Mendo-Challenge
 
De api’s en het feestcomité houden een challenge tegen pesten die loopt tot en met 25 februari. Iedere ploeg krijgt dezelfde 8 opdrachten die ze samen als team kunnen maken, tijdens een training, een wedstrijd of tussen de trainingen door. Omdat het de bedoeling van de opdrachten is om groepsbevorderend te werken, zien we graag dat de hele ploeg betrokken wordt. Via foto's en filmpjes kunnen de ploegen laten weten wanneer ze een opdracht afgerond hebben: hou onze sociale media in het oog en zie hoe onze ploegen met de challenge aan de slag gaan. Ook in de kantine en de sporthal houden we een tussenstand bij. 
 
Geen challenge zonder beloning! Alle ploegen die aan de challenge deelnemen, worden beloond voor hun inspanning. En aan jullie als ouders en supporters vragen we om te blijven positief te supporteren en jullie volleyballers aan te moedigen  om de challenge aan te gaan!
 

De gemeente vraagt je mening! Het buitengebied van Sportcentrum De Lichten krijgt de komende jaren een grote update. De gemeente vraagt aan haar inwoners en gebruikers van de sportsite hun mening. Deel dus je mening en bepaal zo mee hoe de toekomst van ons sportcentrum eruit ziet! 

https://heistdenktmee.be/nl-BE/projects/masterplan-de-lichten

 

Sponsors

Mendo bedankt zijn sponsors:

Kalender
Verjaardagen
18/06
Roos Van Weyenbergh
20/06
Filip Duwaerts
20/06
Arthur De Weerd
22/06
Sarah Neukermans
23/06
Tom Heyligen

© website powered by Twizzit.com