Nieuws

 

Afgelopen weekend vierden we 50 jaar Mendo! We maakten ook een leuk boekje. Fysiek kan je het boekje nog krijgen op de volleybal (vraag er naar in de kantine) of bekijk het hier digitaal!

Mendo Booischot organiseert tijdens de Paasvakantie ‘Open Stagedagen’ voor meisjes van U13 en U15. Zo brengen we graag geëngageerde en gemotiveerde speelsters samen om hen te laten trainen in een professionele omkadering waarbij zij zowel van onze trainers, Didier Witvrouwen, Marijn Claes en Dries Vekemans, als van elkaar héél wat kunnen opsteken. Schrijf je snel in!

Schrijf in voor het eten: https://app.twizzit.com/v2/public/form/42402124cb6c760bcaa3b4b2ddcff3b3

Hieronder kan je regelmatig een update vinden van de tussenstanden van de challenge (laatste update: 21/2/'24 - 22:00)

Van 2 tot 9 februari is het de week tegen pesten.
 
Mendo staat voor "Met Eendracht naar De Overwinning”. Onder eendracht verstaan we niet alleen eendracht binnen één ploeg, maar ook eendracht/harmonie over de club heen: ons Mendo-gevoel. Tijdens de week tegen pesten willen de api's samen met het feestteam verder insteken op dit groepsgevoel, met een echte Mendo-Challenge
 
De api’s en het feestcomité houden een challenge tegen pesten die loopt tot en met 25 februari. Iedere ploeg krijgt dezelfde 8 opdrachten die ze samen als team kunnen maken, tijdens een training, een wedstrijd of tussen de trainingen door. Omdat het de bedoeling van de opdrachten is om groepsbevorderend te werken, zien we graag dat de hele ploeg betrokken wordt. Via foto's en filmpjes kunnen de ploegen laten weten wanneer ze een opdracht afgerond hebben: hou onze sociale media in het oog en zie hoe onze ploegen met de challenge aan de slag gaan. Ook in de kantine en de sporthal houden we een tussenstand bij. 
 
Geen challenge zonder beloning! Alle ploegen die aan de challenge deelnemen, worden beloond voor hun inspanning. En aan jullie als ouders en supporters vragen we om te blijven positief te supporteren en jullie volleyballers aan te moedigen  om de challenge aan te gaan!
 

De gemeente vraagt je mening! Het buitengebied van Sportcentrum De Lichten krijgt de komende jaren een grote update. De gemeente vraagt aan haar inwoners en gebruikers van de sportsite hun mening. Deel dus je mening en bepaal zo mee hoe de toekomst van ons sportcentrum eruit ziet! 

https://heistdenktmee.be/nl-BE/projects/masterplan-de-lichten

 

BINNENKORT

OVER MENDO

Onze wat vreemde clubnaam is een letterwoord voor Met Eendracht Naar DOverwinning. Reeds vele jaren heeft onze club haar vaste stek in sporthal "De Lichten" in Booischot.

Mendo Booischot is al lang een vaste waarde in het Belgische volleybal. Met 2 dames-, 6 heren- en meer dan 10 jeugdploegen in competitie, bieden wij aan meer dan 150 leden de mogelijkheid hun sport in de beste omstandigheden en ieder op zijn niveau uit te oefenen.

Veel aandacht wordt besteed aan de jeugdopleiding en dit met resultaat. In de afgelopen seizoenen waren er meerdere ploegen die kampioen speelden en/of bekerwinnaar waren van de provincie Antwerpen. Er verschenen ook reeds meerdere Mendo-jeugdproducten ten tonele in de hoogste afdeling van het Belgische volleybal, en dit als voltijds of halftijds profspeler. Aan dit uitzonderlijke feit gingen vele jaren trainingsarbeid vooraf.

Reeds vanaf 5 jaar kunnen kinderen bij ons terecht om de eerste stappen in de volleybalwereld te zetten. Bij de jonge kinderen worden er veel speelse activiteiten voorzien en later komen de volleybaltechnieken stapsgewijs aan bod. Als voorbereiding op een nieuw seizoen trekken wij jaarlijks met onze jeugd op kamp tijdens de derde week van augustus.

Uiteraard pikken onze seniorploegen de vruchten van onze goede jeugdopleiding. Onze eerste, tweede en derde herenploeg treden aan in de hoogste regionen van het Belgische volleybal, wat een vrij uitzonderlijke prestatie is in de volleybalwereld. Daarnaast zijn er dames- en herenploegen in de promo en gewest reeksen. Slechts enkele andere Belgische clubs kunnen zowel een heren- als damesploeg op hoog niveau laten aantreden.

Jeugdploegen treden aan in provinciale en gewestelijke competities, elke ploeg op hun eigen niveau.

Kortom, voor elk wat wils binnen onze club!

 

© website powered by Twizzit.com