Onze wat vreemde clubnaam is een letterwoord voor Met Eendracht Naar De Overwinning. Reeds vele jaren heeft onze club haar vaste stek in sporthal "De Lichten" in Booischot.

Mendo Booischot is al lang een vaste waarde in het Belgische volleybal. Met 2 dames-, 6 heren- en meer dan 10 jeugdploegen in competitie, bieden wij aan meer dan 150 leden de mogelijkheid hun sport in de beste omstandigheden en ieder op zijn niveau uit te oefenen.

Veel aandacht wordt besteed aan de jeugdopleiding en dit met resultaat. In de afgelopen seizoenen waren er meerdere ploegen die kampioen speelden en/of bekerwinnaar waren van de provincie Antwerpen. Er verschenen ook reeds meerdere Mendo-jeugdproducten ten tonele in de hoogste afdeling van het Belgische volleybal, en dit als voltijds of halftijds profspeler. Aan dit uitzonderlijke feit gingen vele jaren trainingsarbeid vooraf.

Reeds vanaf 5 jaar kunnen kinderen bij ons terecht om de eerste stappen in de volleybalwereld te zetten. Bij de jonge kinderen worden er veel speelse activiteiten voorzien en later komen de volleybaltechnieken stapsgewijs aan bod. Als voorbereiding op een nieuw seizoen trekken wij jaarlijks met onze jeugd op kamp tijdens de derde week van augustus.

Uiteraard pikken onze seniorploegen de vruchten van onze goede jeugdopleiding. Onze eerste, tweede en derde herenploeg treden aan in de hoogste regionen van het Belgische volleybal, wat een vrij uitzonderlijke prestatie is in de volleybalwereld. Daarnaast zijn er dames- en herenploegen in de promo en gewest reeksen. Slechts enkele andere Belgische clubs kunnen zowel een heren- als damesploeg op hoog niveau laten aantreden.

Jeugdploegen treden aan in provinciale en gewestelijke competities, elke ploeg op hun eigen niveau.

Kortom, voor elk wat wils binnen onze club!

 

 

Rekeningnummer en factuuradres

Het rekeningnummer van Mendo Booischot: BE90 7509 3183 7332 en het btw-nummer is 0439.635.375.

Adres VZW
Mendo Booischot vzw
Westerlosesteenweg 63
2220 Heist-op-den-Berg