Volleybalclub Mendo Booischot heet u welkom... Admin Contact Wedstrijden Nieuws Home

Inschrijvingen beach 2023

Het zaalseizoen is nog volop bezig, maar stiekem kijken we al uit naar de zon. Wie zon zegt, zegt uiteraard beachvolleybal. Ook dit jaar zullen we opnieuw in het zand duiken met beachvolleybaltrainingen voor jong en minder jong.

Net zoals de vorige jaren zijn alle geïnteresseerden (zowel spelers/speelsters van Mendo en van andere clubs als jongens/meisjes die willen starten met beachvolleybal) welkom. Er zullen beachinitiaties zijn voor onze jongste sportievelingen, vanaf de leeftijd U14 bieden we beach op maat aan. Deze zomer zullen een aantal toptrainers jullie de wondere wereld van de beachvolleybal laten ontdekken!!

Anders dan de werking van vorig jaar zijn de trainingsdagen nu al bekend. Je kan je dus inschrijven op de training(en) die voor jou passen. Een training gaat door wanneer er minstens 8 inschrijvingen zijn.

Inschrijven via volgende link: https://forms.gle/WwchDTCfvv4c8rZL7. De inschrijving is pas geldig na storting van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE90 7509 3183 7332 met vermelding van BEACH en naam + voornaam.

Voor aangesloten leden van Mendo bedraagt het inschrijvingsgeld 55 euro (geboren in 2010 of later) of 65 euro (geboren in 2009 of vroeger) per trainingsdag.

Voor leden die nog niet zijn aangesloten als speler/speelster bij Mendo bedraagt het inschrijvingsgeld 75 euro (geboren in 2010 of later) of 85 euro (geboren in 2009 of vroeger) per trainingsdag.

Spelers die nog niet zijn aangesloten bij een volleybalclub betalen 10 euro extra voor de verzekering.
De communicatie zal gebeuren via specifieke WhatsApp-groepen.
De trainingen starten in de week van 8 mei. Indien een groep nog niet volzet is kan je nog later aansluiten.
Vragen of opmerkingen mag je steeds doorsturen naar Jente.Roosemaryn@gmail.com

 
Home Mendo Ploegen Info/Documenten Fotoboek Ledenadministratie Contact

© Mendo Booischot 2011 - Disclaimer - Website door Stef Liekens