Volleybalclub Mendo Booischot heet u welkom... Admin Contact Wedstrijden Nieuws Home

Jeugdsportfonds

Het Jeugdsportfonds is een project van de Vlaamse Volleybalbond gericht op de kwaliteit van de jeugdwerking van Vlaamse clubs. Dit jaar doen wij ook mee! Zo evalueren we onszelf om de werking van onze club nog verder te verbeteren de komende jaren. We beseffen dat de jeugd de toekomst is, dus willen we hen dan ook zo optimaal mogelijk begeleiden. Het Jeugdsportfonds zal ons daarbij helpen.

Jeugdwerking

Je bent jong... en je wil beweging...
in een toffe en vooral vriendschappelijke sfeer ...
met andere jongeren van je leeftijd...
om later, als je groot bent, 's avonds, na school en tijdens het weekend...
in een sportieve omgeving aan sport te doen...
voor de ene op competitieve, voor de ander op een zuiver recreatieve basis...

 

Onze jeugdploegen vormen een hechte groep. Als hoogtepunt gaan we jaarlijks, tijdens de voorlaatste week van augustus, op kamp in de Antwerpse Kempen in Arendonk.

Volleybalclub MENDO staat in het nationale volleybalmilieu bekend als een club die een zeer goede jeugdopleiding biedt. Om onze goede naam in het jeugdvolleybal te behouden, zijn we steeds op zoek naar nieuw talent. Daarom nodigen we jullie uit om eens een kijkje te komen nemen en zelf eens je sportschoenen aan te trekken.

 

De trainingen gaan steeds door in sporthal ‘De Lichten' in Booischot (Kloosterveldstraat 7), De Sporthal in Heist-op-den-Berg, de sporthal in Wiekevorst of in de sporthal van de Heilig-Hartschool in Heist-op-den-Berg (Biekorfstraat).


Hopelijk tot binnenkort!

Jeugdbestuur

Verantwoordelijke 

Wouter Janssens

Jeugdbestuur.mendo@gmail.com

 

 
Home Mendo Ploegen Info/Documenten Ledenadministratie Contact

© Mendo Booischot 2011 - Disclaimer - Website door Stef Liekens