Volleybalclub Mendo Booischot heet u welkom... Admin Contact Wedstrijden Nieuws Home

Inschrijvingen beach 2021

Net zoals de vorige jaren zijn alle geïnteresseerden (zowel spelers/speelsters van Mendo en van andere clubs als jongens/meisjes die willen starten met beachvolleybal) welkom. Er zullen beachinitiaties zijn voor onze jongste sportievelingen, zij kunnen kiezen tussen één of twee trainingen per week. Vanaf de leeftijd U13 bieden we beach op maat aan, zij kunnen kiezen tussen één, twee of drie trainingen per week. De trainingsgroepen worden verdeeld naargelang het aantal inschrijvingen. Deze zomer zullen een aantal toptrainers jullie de wondere wereld van de beachvolleybal laten ontdekken!!

Inschrijven kan via https://forms.gle/e4qtc7NriYQKG7Me8. De inschrijving is pas geldig na storting van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE90 7509 3183 7332 met vermelding van BEACH en naam + voornaam. De inschrijvingen lopen tot zondag 25 april.

Voor aangesloten leden van Mendo bedraagt het inschrijvingsgeld 35 euro (geboren in 2008 of later) of 40 euro (geboren in 2007 of vroeger) per trainingsdag. Zo zal een speelster aangesloten bij Mendo geboren in 2008 die 2 keer per week traint 70 euro inschrijvingsgeld betalen.

Voor leden die nog niet zijn aangesloten als speler/speelster bij Mendo bedraagt het inschrijvingsgeld 50 euro (geboren in 2008 of later) of 60 euro (geboren in 2007 of vroeger) per trainingsdag. Zo zal een speler die niet is aangesloten bij Mendo geboren in 2005 die 2 keer per week traint 120 euro inschrijvingsgeld betalen.

Spelers die nog niet zijn aangesloten bij een volleybalclub betalen 10 euro extra voor de verzekering.

De trainingen zullen doorgaan op maandag/woensdag/vrijdag. De effectieve trainingsuren en groepsindeling worden later gecommuniceerd en zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

De trainingen starten in de week van 10 mei.

Vragen of opmerkingen mag je steeds doorsturen naar witvrouwen.didier@hotmail.com.

 
Home Mendo Ploegen Info/Documenten Ledenadministratie Contact

© Mendo Booischot 2011 - Disclaimer - Website door Stef Liekens