Volleybalclub Mendo Booischot heet u welkom... Admin Contact Wedstrijden Nieuws Home

Samen klinken met de apero-bag

Eindelijk kan onze jeugd terug samen sporten, nog niet zoals we het graag zouden zien, maar het is een eerste stap in de goede richting.

We dachten dat we dit op een toffe manier konden vieren met een apero-bag. Spreek af met je ploeg om samen te e-peritieven of ga naar buiten om met 4 een glaasje te heffen op het lichtje aan het einde van de tunnel.

Dit jaar kan ons jaarlijks top ontbijt niet doorgaan maar we vonden toch een andere manier om samen te komen. Dus bestel je apero-bag voor 13 maart om deze op 20 maart te komen afhalen in de vertrouwde sporthal van Mendo. Lukt het je niet om tot bij ons te komen? Misschien kan iemand jouw apero-bag meenemen. Je kan er ook eentje bestellen om er iemand anders mee blij te maken uiteraard 😉!

Je kan kiezen uit 3 opties ze zijn telkens voor 4 personen

  • Optie 1:de alcoholvrije apero-bag voor 15 euro

Appelsap, fruitsap, chips (4 kleine pakjes), kerstomaatjes, kaasblokjes, mini-salami en paprika nootjes.

 

  • Optie 2: de gezin apero-bag voor 20 euro

Cava, fruitsap, crackers, trio tapenade, kerstomaten, kaasblokjes, mini-salami en olijfjes

 

  • Optie 3: de luxe apero-bag voor 25 euro

Cava, rosé wijn, picco cracker en tapenade, tortillachips met kaas dip, mini-salami, olijfjes, zongedroogde tomaatjes en fetablokjes

 

Bestellen voor 13 maart 2021 via deze link https://forms.gle/rCVLMdwC9oG1x8v77. De bestelling is bevestigd bij betaling op het rekeningnummer: BE29 7310 4964 3864 met vermelding apero-bag en je naam.

Je kan de apero-bag afhalen aan de sporthal op 20 maart 2021 op de volgende momenten: 11.30-12.00u, 13.00-13.30 en 18.00-18.30

 

Santé en hopelijk zien we elkaar snel!

Mendo

 
Home Mendo Ploegen Info/Documenten Ledenadministratie Contact

© Mendo Booischot 2011 - Disclaimer - Website door Stef Liekens