Volleybalclub Mendo Booischot heet u welkom... Admin Contact Wedstrijden Nieuws Home

Warme Nieuwjaarswens

Een warme nieuwjaarswens voor 2018

Beste speelsters, spelers, ouders, vrijwilligers, supporters en sympathisanten,

De eerste helft van het seizoen en 2017 zitten er op. De kerstvakantie geeft voor sommigen wat rust , anderen hebben het druk met tornooien en Champions leagues.

Wij willen iedereen bedanken die Mendo mee draaiende houdt: de trainers en coaches , de jeugdscheidsrechters, de ballenrapers, de wedstrijdbladenschrijver, de (jeugd)scheidsrechtersplanners, de markeerders, de terreinverantwoordelijken, de kamporganisatoren,  iedereen die kantinedienst gedaan heeft, de soepmakers, de croquemakers , de taxiënde ouders, …..

Het is een massa mensen die Mendo draaiende houdt. Merci!

We proberen dingen uit om tot een betere organisatie te komen, elke optie heeft voor- en nadelen, met voor- en tegenstanders , bijvoorbeeld kantinediensten en ballenrapersdienst per ploeg of persoonlijk in te vullen.  (Degenen die nog geen kantinedienst hebben aangeduid, gelieve dit te doen voor de 2e seizoenshelft). Verbetering mogelijk? Elk idee is welkom.

Wij hopen dat ook in 2018 de cirkel rond blijft.Als jeugdspeler start je en er staat elke match een jeugdscheidsrechter klaar die zijn uiterste best doet om te zien of de bal in of uit is. (Jeugdscheidsrechter: een aanrader voor iedereen om te zien dat binnen en buiten niet altijd simpel te onderscheiden valt. ) Elke week staat er een trainer en een coach voor je klaar. (die je natuurlijk verwittigt als je niet kan komen trainen of spelen)

Heel wat jeugdscheidsrechters, trainers en coaches spelen bij seniorploegen waar ballenrapers verplicht zijn. Hier staan dan die jeugdspelers klaar om te vegen en de bal aan te geven. 

Zo is de cirkel rond.

Veel handen maken werk licht. We rekenen op jullie!

Wij wensen jullie een geweldig 2018 met veel mooie sportieve momenten.  

 Het Mendo bestuur

Guy, Annette, Ilse, Filip, Karin, Karine, Marina, Mieke

 
Home Mendo Ploegen Info/Documenten Ledenadministratie Contact

© Mendo Booischot 2011 - Disclaimer - Website door Stef Liekens