Volleybalclub Mendo Booischot heet u welkom... Admin Contact Wedstrijden Nieuws Home

Inschrijvingen beach 2022

 

Net zoals de vorige jaren zijn alle geïnteresseerden (zowel spelers/speelsters van Mendo en van andere clubs als jongens/meisjes die willen starten met beachvolleybal) welkom. Er zullen beachinitiaties zijn voor onze jongste sportievelingen, zij kunnen kiezen tussen één of twee trainingen per week. Vanaf de leeftijd U15 bieden we beach op maat aan, zij kunnen kiezen tussen één, twee of drie trainingen per week. De trainingsgroepen worden verdeeld naargelang het aantal inschrijvingen. Deze zomer zullen een aantal toptrainers jullie de wondere wereld van de beachvolleybal laten ontdekken!!
Inschrijven voor 30 april via https://forms.gle/fykAhnzsLsebLS1n8. De inschrijving is pas geldig na storting van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE90 7509 3183 7332 met vermelding van BEACH en naam + voornaam.
Voor aangesloten leden van Mendo bedraagt het inschrijvingsgeld 45 euro (geboren in 2009 of later) of 50 euro (geboren in 2008 of vroeger) per trainingsdag. Zo zal een speelster aangesloten bij Mendo geboren in 2008 die 2 keer per week traint 100 euro inschrijvingsgeld betalen.
Voor leden die nog niet zijn aangesloten als speler/speelster bij Mendo bedraagt het inschrijvingsgeld 65 euro (geboren in 2009 of later) of 70 euro (geboren in 2008 of vroeger) per trainingsdag. Zo zal een speler die niet is aangesloten bij Mendo geboren in 2005 die 2 keer per week traint 140 euro inschrijvingsgeld betalen.
Spelers die nog niet zijn aangesloten bij een volleybalclub betalen 10 euro extra voor de verzekering.
De effectieve trainingsuren en groepsindeling worden later gecommuniceerd en zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
De trainingen starten in de week van 16 mei, je kan later nog steeds aansluiten.
Vragen of opmerkingen mag je steeds doorsturen naar Jente.Roosemaryn@gmail.com en wout.nuyttens@gmail.com

 

 
Home Mendo Ploegen Info/Documenten Ledenadministratie Contact

© Mendo Booischot 2011 - Disclaimer - Website door Stef Liekens