Volleybalclub Mendo Booischot heet u welkom... Admin Contact Wedstrijden Nieuws Home

Meisjes U17 schrijven geschiedenis op 25 mei 2015

 

Artikel door Bart Dams ( papa van Marte) geschreven :
Het gebeurde in een 'tempel' van het belgisch volleybal in Roeselare. De meisjes scholieren zijn belgisch kampioen geworden na een schitterend parcours. Match 1 tegen Londerzeel, vlaams kampioen.  Londerzeel was niet opgewassen tegen de opslagdruk en aanvalskracht. Ze kwamen niet in de match en 2 - 0. Match 2 tegen het grote Thimister, een sterke formatie uit Herve met oorverdovende supporters. Hun troms noch megafoons (jawel) konden onze meisjes niet uit evenwicht brengen en verstilden hoe langer hoe meer. 2-0. Match 3 tegen de topploeg Tchalou 'tjaloe', een equipe die ook hun 2 eerste wedstrijden wonnen. Een rechtstreeks duel om goud dus.  25-17 en 25-11 zijn duidelijke cijfers. Op alle spelonderdelen, opslag, blok, receptie, pas, attack en verdediging werd schitterend gepresteerd. Proficiat Anke, Antje, Ilona, Lauren,  Leonie, Lotte, Marte, Melanie, Myrthe, Sigrid, Tine, Tine, Truus, Jeroen en Fons.
Deze titel is een bekroning van een hardwerkend seizoen. Deze titel is een sterk fundament  in een positief project voor de meisjes, dames, proficiat Eric.
Ook nog even de supporters vernoemen die steeds aanmoedigden, zelfs tijdens time-outs werd doorgezongen (nooit meegemaakt).
We nemen afscheid van de trainers, Anke, Lauren en Leonie.
Welkom aan de nieuwe trainers en speelsters, enjoy the club... 
Go nuts just beat it!
Bart 

 

 

 
Home Mendo Ploegen Info/Documenten Ledenadministratie Contact

© Mendo Booischot 2011 - Disclaimer - Website door Stef Liekens