Volleybalclub Mendo Booischot heet u welkom... Admin Contact Wedstrijden Nieuws Home

Vacatures bij Mendo

Mendo is een grote club waarin iedereen op zijn niveau en ambitie volleybal kan spelen. Dit gaat van jonge kleuters die deelnemen aan bewegingsschool of Pruttelpottrainingen over jeugdspelers die deelnemen aan provinciale of regionale competitiewedstrijden, bekerwedstrijden, jeugdtornooien van Champions League tot volwassen ploegen op gewestelijk, provinciaal, landelijk en nationaal niveau!

Om dit te kunnen blijven waarmaken, heeft onze club twee dingen héél erg nodig, namelijk financieel kapitaal maar ook de inzet van ‘menselijk kapitaal’, namelijk vrijwilligers.

De laatste jaren is de club almaar groter geworden maar helaas is de groep vrijwilligers die enkele taken op zich nemen niet meegegroeid. Het vele werk rust maar op enkele (zeer zwaar beladen) schouders... Er is dus hoge nood aan vele extra helpende handen.

Daarom maakten we een heuse ‘vacaturekrant’ van Mendo! Blader door deze publicatie en probeer je als lid of ouder kandidaat te stellen voor minstens één taak die aansluit bij jouw vaardigheid, kennis, interesse, netwerk,… We hebben echt wel voor elk wat wils en kunnen alle hulp echt wel gebruiken.

Vele helpende handen maken het werk immers serieus lichter!

 
Inschrijvingen Mosselen
Home Mendo Ploegen Nieuws Info/Documenten Fotoboek Mendo-Socio Ledenadministratie Contact

© Mendo Booischot 2011 - Disclaimer - Website door Stef Liekens