Volleybalclub Mendo Booischot heet u welkom... Admin Contact Wedstrijden Nieuws Home

Oud-speler in the picture: Gertjan Claes

Oud-speler in the picture: Gertjan Claes
Oud-speler in the picture: Gertjan Claes

Hij is precies wel geboren met een bal in zijn handen, hoor(de) ik vele mensen zeggen. Hij zou wel eens een geboren voetballer kunnen zijn, maar 'het lot' of zijn interesses hebben daar anders over beslist.
Hij is ooit begonnen, als onervaren volleybalspeler, bij de C-jongens van Mendo. Na enkele jaren merkten de trainers dat deze jongen heel veel in zijn marge had, en werd hij ingezet bij H1. Na mooie, leerrijke jaren bij Mendo, besliste hij om op 18-jarige leeftijd de stap te maken naar het professionele volleybal. Hij is toen bij Lennik beland. Na 7 succesvolle jaren bij Lennik heeft hij beslist om de wereld van het volleybal buiten de Belgische grenzen te gaan verkennen. Vandaag speelt Gertjan Claes bij de Duitse volleybalclub Moerser SC-Volleybal, waar hij elke week één van de basisspelers is op het terrein.
Vandaag 24 januari 2011 zijn een 12-tal 'Mendosupporters' of 'Gertjan-supporters' afgereisd naar Moers om eens een kijkje te gaan nemen, waar Gertjan zijn leven op dit moment beleefd. Moers speelde vandaag tegen de topploeg van de Duitse Bundesliga namelijk VfB Friederichshafen.
Wij wisten vooraf al dit een moeilijke opdracht zou zijn om van deze topper te kunnen winnen. Ze zijn dan inderdaad ook verloren, maar aan het spel van Gertjan Claes zal het zeker niet gelogen hebben.
U kunt hier enkele foto's bekijken om zo een idee te krijgen hoe Gertjan het doet in Moers.

 
Website Beker Van Herentals
Home Mendo Ploegen Nieuws Info/Documenten Fotoboek Mendo-Socio Ledenadministratie Contact

© Mendo Booischot 2011 - Disclaimer - Website door Stef Liekens